luni, 6 iulie 2009

A new beggining!

"Yeeeeeee!!!!!!"
Aceasta a fost ultima propozitie emisa de mine in ultimele 4 zile. Cauza? Simpla. Pe 2 iulie 2009 pe siteul Ministerului Educatiei Cercetarii si Inovarii (MECI) -click aici- a fost afisata lista cu cei repartizati in licee pe profile si specializari.
Vestea mi-a fost adusa de catre Dana (nii-chan! nu stiu ce m-as face fara tinee>:D<):
D: Ade, ce faci?
A: Bine .. sunt la manichiura.
D: Unde?
A: La manichiura.
D: Unde?
A: LA MANICHIURA!
D: Aaa .. Si cam cat mai intarzii?
A: N-am idee. Plec odata cu mama si mama mai are ceva treaba.
A: Why?
D: Pai .. s-au afisat listele cu repartitia pe edu.
A: Pe bunee :o:x?
D: Da. Grabeste-te sa ajungi acasa ca sa te uiti.
A: Nu poti sa-mi spui tu xD?
A: Te rooog :o3!
D: Pff .. Bine. Da` sa stii ca o sa ai de asteptat ca se incarca greu. Probabil multi sunt cei care au aflat si se uita.
A: Nu conteaza. Sunt dispusa sa astept oricat ca sa aflu pentru ca nu pot ajunge acasa in momentul acesta.

Dupa ce ca ardeam de draci la telefon cu Dana pentru ca pagina aia nenorocita se incarca ca un cur si ca eu nu mai aveam nervi sa mai astept pana sa-mi confirme Dana ceva ce presimteam, vestea mi-a fost adusa exact la tanc:
D: A ... Adelina ...
A: Asa .. continua:))!
D: Aaa .. scuze. Nu erai tu.
A: DANA MISCA-TE MAI REPDE CA NU MAI SUPORT TENSIUNEA.
D: Ok. Ok. Ma misc cat de repede pot. Nu sunt eu de vina. Pagina face figuri.
D: Pagina urmatoare, tata!
A: Inca astept .. :))
D: G ... Gata xD. Te-am gasit xD.
A: ZI MAI REPEDE!
D: Liceul Teoretic ..
A: Pot sa incep sa plang?
D: Nicolae Iorga Filologie Bilingv Engleza.
A: YEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Deja incepusem sa plang de fericire. Nu ma mai interesa ca ma auzise tot salonul + cei de la receptie. Important era ca ajunsesem unde visasem si unde stiam ca am cele mai mari sanse sa intru si unde stiam eu ca-mi va fi cel mai bine.
Aseara, eram in cautarea viitorilor mei colegi de clasa si din pua intamplare i-am si gasit. I-am notat si sper sa ne intelegem mai ales ca in clasa suntm 17 fete si 11 baieti;)). Cam dezechilibrata balanta acum, dar sa speram ca va fi fun asa cum imi place mie sa zic cand incerc ceva nou; mai ales ca 2 colege din generala deja sunt cu mien in clasa si una dintre ele va sta cu mien in banca (multumesc Sabina ca m-ai ales pentru a foua oara ca -virgula- colega de banca:*).
Dupa cum bine zice Dana intr-o postare de-a ei tot despre entuziasmul licean: "In concluzie, din 20 de copii 3 sunt la Iorga (felicitari!), unul la LPS, unul la Liceul Economic (bravos), unul la Cerna, 6 la Balcescu [:(] si 8 la Murgoci."
Succesuri, distractie cat cuprinde (baluri, plimbari, excursii cu profii, etc.) si spor cu acomodarea cu profii.

3 comentarii:

  1. imi plac titlul...

    succes si tie la liceu :P :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu EU schimbam paginile... Tata era la calculator.. Eu topaiam ca nebuna prin casa si tampeam vecinii (care apropos mi'au batut in tavan) si imi sunam toate rudele in viata. Aveam nervi ca andreea nu raspunde si pe tine nu te auzeam bine ca era semnalul prost. Si am dat ola pagina cu 8, 43 care s'a incarcat cel mai greu si dupa dai si cauta, ca nu mai stiam ce medie ai si tu imi urlai in ureche, nu aveam cum sa te intreb. Dupa aia, dupa inca 4 -5 pagini, te'am gasit si ca rasplata ai inceput iar sa'mi urli in ureche...

    RăspundețiȘtergere