duminică, 26 iulie 2009

Comeback in forta!


Stiu! Nu te-am anuntat cand am plecat si nici cand vin. Sunt o calatoare si prin vise si prin mare. Nu te-am sunat sa-ti spun ca vin. Nu te-am lasat sa-mi desfaci bagajul. Sunt doar amintirile mele de 3 saptamani. Nu te las sa mi le furi!
Asaaa .. acum ca am revenit de la mare si ca am calcat din nou pe pamant de Braila, vreau sa ma spovedesc daca o pot numi asa:
Prima saptamana a fost deplorabila. Draci, dadacit (in sensul ca trebuia sa fiu ca un titrez dupa var-mea care n-are nici macar 3 ani impliniti. Toata lumea spune ca-i dragalasa, dar daca stai mai mult de-o saptamana cu ea te apuca toti dracii din toata lumea si nu te mai lasa .. inca vreo 2 saptamani de-atunci incolo). N-o s-o mai fac in viata mea pe dadaca. Poa` sa fie cine-o fi. Nu-mi pasa. Am si eu viata. Am si eu dreptul la distractie si la soare daca am ajuns la mare. Si nu numai la mare.
A doua saptamana a fost ea cum a fost. A fost excelenta. Mi-am avut prietenii aproape; baietii 3 zile, fetele 11 zile :x. PAAAARTY! Soare, tatuaje, arsuri, mancare, bere, gheata, nori, ploi, muzica, rasarit, apus, topless, mesaje, mall, nisip, tenisi uzi, de toate.
A treia saptamana a fost bestiala. Baietii care inchiriau seslongurile, ski-jet-urile si plimbau turistii cu banana, mi-au cazut cu tronc. Cel putin unul dintre ei. Nu are rost sa dau detalii. Spun doar ca e asa de cute felul in care vorbea si felul in care mi-a zis pur si simplu: te las pe tine sa conduci ski-jet-u pana unde vezi cu ochii incat .. chiar nu mai e nevoie de niciun detaliu.
O sa mai am absente de-astea dar doar de week-end-uri:d. Pauzele lungi si dese, cheia marilor succese. Asta asa-i. Inteligent ala care a zis-o. Nu o sa mai scriu pe blog pana pe 10 august. Atunci o sa fie distractia distractie:x.
P.S.: Te poti supara pe mine, dar nu ma poti face sa dau inapoi sau sa imi iei bagajul si s-ami spui: Nu pleci nicaieri fara mine. (reply) Ba bine ca pot!
Las loc de interpretari. Comentati;)).

7 comentarii:

  1. Sa tot ai o vara asa;). Si ce.ar mai fi sa te si indragostesti de el. Eu am patit.o acum 2 ani si jumatate cand era sa ma innec si m.a salvat un super mega ultra hyper sexxy salvamar. Ne.am mai avzut pe plaja, etc.uri deastea si cand l.am intrebat daca ne mai vedem a zis ca el si.a gasit prietena si ca eu am fost pur si simplu o distractie. Nu.ti doresc caci e cumplit de dur. Apropos de faza cu salvamarii.
    Take care.

    RăspundețiȘtergere
  2. reply: Pff .. nasol. Chestia este ca el nu e salvamar. Am si precizat. E nasol sa fii lasata cu ochii in soare asa. Esti din Constanta?

    RăspundețiȘtergere
  3. Aaa, nu draga! Nu sunt din CTa`. Sunt din Iasi. Mda .. n-am vrut sa te fac sa te razgandesti cu povestea mea stupida peste care oricum am trecut dar .. :-J. In fine. O cunosti pe Hayky?

    RăspundețiȘtergere
  4. Numa peste ieseni/iesence dau:|. Nu ca ar fi o problema (scuze daca suna intr-un fel) dar asa ca chestie. Nu o cunosc personal pe Hayky dar ma vorbit de cateva ori cu ea virtual.

    RăspundețiȘtergere
  5. Asa vacanta sa tot ai. Sa stai 3 saptamani la mare, sa-ti mai gasesti si iubitel :> Bine-ti merge, Adeee :*

    RăspundețiȘtergere
  6. reply: suuuuuuper. Ii e dor de mine maa 8->.. si mie de el 8->..

    RăspundețiȘtergere
  7. Mamaaaaaaa, tot mai pleci in weekenduri?
    Ca eu va chemam luni la mine, da' vad ca ai treaba....:-"
    eh, ti'am mai zis si'ti mai spun : distractie placuta la mare!

    RăspundețiȘtergere