miercuri, 27 mai 2009

Un sfarsit si urmarile lui!


*Dana* inspired me*
Nici nu stiu cu ce sa incep. Cu colegii? Cu profii? Cu fazele? Cu scrisul?
Nu incep cu toate-odata ca o sa uit initialul.
Chiar daca nu am fost cu voi in clasa dintr-a 5-a, eu va cunosc pe voi chiar de pe-atunci. Tabere, gasca, proiecte;va amintiti? Primele zile au fost de vis, au inceput aprofundarile, incepeam sa stim cate ceva unii despre altii .. sa iesim, sa radem, sa pozam, sa facem caterinca, sa umilim, sa iubim, sa raspundem, sa vedem, sa continuam, sa ne certam, sa ne impacam, s.a.m.d.
Vreau sa incep cu colegii mei de suflet:

1) Cristy: Doctorul Cristian Andrei a.k.a. 9595 cum imi placea mie sa-i spun, artistul nostru plastic, tricoul verde pe care scrie "Stau langa un prost" este cel mai genial pe care l-am vazut vreodata la el.

2) Lorena: Cu toate ca ne-am certat cam mult si pe teme diverse, ea-mi va ramane in minte prin anumite faze pe care le stim doar noi doua.(Sper totusi sa vezi ce-am scris:P)

3) Mihai: Calmul lui e molipsitor. La fel si desenele din ora cu Ovidiu sau Carol:d.

4) Razvan: Coleg de banca pentru o luna, m-am chinuit sa-ti descifrez scrisul foarte mult timp. Esti toba la istorie, dar nu stiu daca o intreci pe Dana.

5) Nicooo: Nu suntem noi foarte apropiate dar pot spune ca e super de treaba.

(eu ma exclud)

6) Dragos: O sa-mi amintesc mereu cum iti zicea profa de franceza "uitati-va sa vedeti ce ochi frumosi are, ma!". Si porelca de Adelush:-L.

7) Roxana: Esti chiar mai detreaba de cat multi altii.

8) Diana: Mai mergi cu mine cu liftul? Stai calma ca nu e nicun sobolan jos. Asa e liftul la blocul profului de mate;)).

9) Andreea: Stiu ca urasti sa ti se zica Pamfi si de-asta ma abtin:). O sa te mai scapi vreodata cu faza aia cu S.? sper ca nu;)).

10) Salomica: Telefon schimbat din luna-n luna. Un N95 ceva=))?

11) Andra: Nu te-am inteles niciodata. Nici tu pe mine. Goghy^^.

12) Sabina: ^^. "Esti de treaba cand vorbesti ce trebuie si esti de treaba si cand taci! Ca la poze;)!". Thanks a loot>:d<.

13) Danaa: Esti muza mea de inspiratie pentru aceasta postare. Chiar daca te enervez cu anumite faze si anumite sms-uri trimise tarziu, stiu ca orice-ai face, nu ma poti omori. Dar eu te iubesc oricum>:D<:*:x. P.S: Daca se intampla ceva cu blogul meu, ti-l pot lasa in grija?

14) Stanescu: Oare-si mai aminteste cand i-am zis ca ne injuram ca prostii pe degeaba? Sper ca da ca sa nu fiu nevoita s-o luam de la capat. Imi pare rau ca ai cazut in cap, sincer.

15) Ovidiu: Photographer. Beatboxer. Graff-artist. Foarte tare^^.

16) Carol: WOW. Graffiti. "Nu se potrivesc culorile". E tot ce pot spune despre tine. Si chiar daca ai tu 2m si ceva, tot 13 ani ai:p.

17) Sara: Esti singura persoana din zodia Peste cu care ma inteleg (cateodata si mama). maniile noastre. liceele. ginecologia:> ...

18) Sorin: E nevoie? Daca e nevoie zic! Pff .. Ok, ok, zic! Ai nevoie de o doza de realitate. Mai vorbeste cu Anna. E la fel de realista ca si mine:p.

19) Liviu: "Liviusor!La tabla!". Rasul tau e molipsitor si fara sa-mi dau seama rad si eu de rasul tau.

Continui cu profesorii:
Chiar daca la romana nu eram cine stie ce genialitate sau nu aduceam compunerile la timp, am stiut mereu ca exprimarea opiniei in scris este un punct forte. Cum arata albastrul meu? Cititi compunerea:).
Chiar daca la engleza am zis "number a" in loc de "question a" asta nu e o problema asa de grava. Important este sa iau bilingvul. Ascultam cantece despre chinezi.
Chiar daca la franceza am facut cateva figuri, trebuie sa recunoasteti ca sunt avansata si ca radeam toti de nu mai aveam aer pana la sfarsitul orei.
Chiar daca la latina stateam mereu si vorbeam si profa tipa la noi sa vorbim mai incet ca avea treaba, oricum media 10 ramanea caci latina e o limba moarta. La ce ne trebuie o limba moarta? S-o vorbim in mormant?
Chiar daca la mate ne speriam cu totii .. acum nu mai e asa de grav. Rugaciunile alea de dinaintea orei chiar erau multe si sincere (cu sensul de "God, help us!").
Chiar daca la fizica am media 10, tot nu stiu de ce e asa de greu sa desenezi un cub.
Chiar daca la chimie ne-am cam speriat in prima faza, a ajuns sa ne placa.
Chiar daca la biologie trebuia sa stam ficsi pe scaunul ala pentru ca altfel ne cadeau caietele de pe picioare cand se copia la greu la teste, era frumos. Era ca o a doua ora de dirigentie.
Chiar daca la istorie mai incurcam data primului Razboi Mondial cu data Petitiei Procalmatie, asta nu m-a impiedicat sa nu fiu atenta, dar sa si rad putin pe la ora.
Chiar daca la civica nu prea am inteles de ce-mi trebuie mie sa stiu valorile unui om, le-am invatat ca .. deh, media .. :).
Chiar daca la geografie am luat 9 pe primul semestru si 10 pur pe al doilea, asta nu era un obstacol pentru micile nazbatii si cateva raspunsuri suflate;eram recuzita profesoarei ("Adelina, da-mi si mie te rog cartea, culegerea"...).
Chiar daca la religie eram siliti sa cantam imnurile lu` peste, sa mergem la biserica si sa rezolvam (musai!) exercitiile din caietul ala, eram calmi pentru ca era a doua ora din ziua de luni.
Chiar daca la muzica nu am cantat ce-mi propusesem sa cant in fata clasei, era frumos ca ne pasam unul altuia melodiile pentru cd:).
Chiar daca la desen era o adevarata "militarie scoasa din pod", anumite glume cu prezervative sau oameni cu mainile calcate de tiruri erau bine-venite.
Chiar daca sport nu prea m-am sinchisit sa fac, este de apreciat ca am invatat sa servesc si eu ca un om -nu ca o vita- la voley:).
Chiar daca la tehnologie am fost stresati cu intrerupatoarele si alte aparate care se conecteaza la priza sau exasperati de ideea ca trebuie sa stim de pe acum cum se alege o meserie buna, totul a fost ok.
Si chiar daca optionalul "Eco-Site" a fost mult prea bun pentru unii si mult prea stresant pentru altii, jocurile de pe Miniclip, Sims sau Naruto erau mereu acceasate de noi:).

17 comentarii:

  1. Anii terminali sunt cei mai frumosi. Atunci apreciezi ce ai avut, ce colegi, profesori si chiar daca n-au fost cei mai buni ajungi sa-ti fie dor de ei . Now .. is time for highschool baby !

    RăspundețiȘtergere
  2. Da, cum a zis si Dana si tu o sa ne ducem dorul unui altuia, desi s-ar putea multi dintre noi sa picam in acelasi liceu nu o sa mai fie la fel. Like cui o sa-i dau eu jos penarul si o sa-i cer ca o dementa stiloul? Si cu cine o sa ma mai iau eu la harta? Si carui prof o sa-i desenez Zvastica pe tabla?:| si..si... cu cine mai fac eu poze? si cu cine mai rad la ora de optional cat timp alegem niste cacaturi de butoane? si cu cine ma mai injuuuuuuur?!:((
    Ok, mi-a trecut.:|
    The point is : o sa-mi lipseasca clasa asta, chiar daca de multe ori am zis ca deabia astept sa scap de ea, dar nu e asa.
    Si pana la urma, naspa suntem noi, dar suntem ca o familie mare, cam dezbinata, dar o familie.^_______________^

    RăspundețiȘtergere
  3. Uf..
    Postarea e melancolica...
    o singura intrebare :
    De ce ai scris numele lui Sorin cu albastru?
    Are legatura cu albastrul tau?:)))
    Stiii care e albastrul meu?
    VERDE!

    RăspundețiȘtergere
  4. /\
    ||
    reply for Danaa^^:
    Daa.chiar foarte mare:)).Albastrul meu 8->.

    RăspundețiȘtergere
  5. Dear me, Contesa, daca dupa generala suspini si plangi, aoleo inima meaaaaaaaaaaaaaaa, apai dupa liceu ce-o sa mai faci? (Iar) scrii cu sange pe pereti si geamuri folosind piele umana pe post de penSULA?:))) Ofof

    RăspundețiȘtergere
  6. mdaaa...a fost cam greu sa ati dai seama ca totusi sunt chiar mai detreaba decat multi alti.....dak stau in banca mea si nu ma bag peste cei care totusi chiar nu ai duc capu' nu inseamna ca totusi sunt proasta.... si u esty de gasca si de treaba....dar fi atenta ce prieteni ati alegi...;)

    RăspundețiȘtergere
  7. E bine ca se mai pastreaza traditia cu tricourile in scoala "mihai eminescu" sau oare gresesc?

    RăspundețiȘtergere
  8. /\
    ||
    reply for Theo:
    nu gresesti. inca se mai poarta;).

    RăspundețiȘtergere
  9. era un punct pe acolo. Nu eram sigur daca sunteti din 23. Oricum,traditia asta e faina. Noi am avut tricouri rosii(clasa mea adica)...acu 4 ani

    RăspundețiȘtergere
  10. de ce nu murgoci? recomand cu caldura(serios acum)

    RăspundețiȘtergere
  11. Eu nu fac desene in ora o.0 Nici nu-mi place sa desenez doar ma uit la ei cum deseneaza si ascult muzica......

    RăspundețiȘtergere
  12. n'ai mai scris nimic de ceva vreme...

    RăspundețiȘtergere
  13. Am drafts. vreau compunerea aia cu albastrul meu inapoooi:((.

    RăspundețiȘtergere