luni, 4 mai 2009

Greva?? Din nou?!


`Ei .. ca sa fiu si eu in asa zisul trend, o sa scriu despre aceasta minunata (cu ghilimelele de rigoare) greva pe care o face toata lumea in ajun de tezele noastre cu subiect unic.
1)DE CE TREBUIE EI SA SE BAGE PESTE NOI?
2)DE CE SUNT UNII OAMENI ATAT DE PROSTI INCAT NU AU ALTA TREABA DECAT SA NE TERORIZEZE PE NOI?
3)DE CE NU SE REZOLVA CEVA MAI REPEDE? (uite, intrebarea asta chiar are raspuns: pentru ca traim in Romania, tara unde pe multi ii doare-n cur de ce-o sa se intample cu viitorul nostru)
4)DE CE EI CRED CA POT SA FACA ORICE DIN NOI?
5)DE CE NU AVEM DREPTUL DE A NE AFIRMA? CA PANA LA URMA ESTE DREPTUL NOSTRU SA STIM CE SE INTAMPLA CU NOI!
6) nu stiu daca mai are rost sa continui avand in vedere ca pe de-oparte scriu si pe de-alta ascult la Realitatea daca se face greva sau nu.
Cand hotarasc, cand se razgandesc. Si totusi, trebuie sa invatam. Macar in ultimele 24h sa fim pregatiti ca nu se stie ce-o sa fie..
(scuzati postul cam mic dar asta este situatia: e criza -sa facem economie la litere si la cuvinte si mai ales e GREVA!)
P.S.: am nevoie de opiniile voastre asa ca nu va sfiiti sa va spuneti parerea verde-n fata:)! Multumesc anticipat!

*Later Edit*
S-au scos cartile pe fata. Teza de maine va fi amanata pentru data de 7 Mai anul curent iar celelalte teze se vor desfasura conform programei initiale.
Macar s-au decis .. Ma asteptam sa nu ia nicio hotarare.

9 comentarii:

  1. Pentru ca nu le pasa .. Pentru ca nu au neuroni care sa-i ajute si cred ca ei is mai de presus de celelalte categorii umane. Si m-am saturat de fraza " ne pare rau pentru elevi ", rau ? ce rau ? ii doare fix in dos .. mai mult nu mai comentez. Traim in Romania, and IT SUCKS !

    RăspundețiȘtergere
  2. deci traim in Romania si asta este treaba... iar cine e la putere este un mare mare bow/vaca...(cu tot respectul o merita...) si nu inteleg de ce plm (scuzati limbaju) trebuie sa suferim noi..???...traim intr-o tara de kkt...ca dovada...Acesta este un exemplu...daca nu isi daw seama ca e criza si sunt asa cretini sa-si dea foc...nu e vina noastra ...nu noi trebuie sa suferim...!!! drept pentru care...in concluzie imi bag pl in toti cei de la guvern,de la invatamant s.a. numai retardati...

    Cu respect Dj. Baloo.

    RăspundețiȘtergere
  3. Sunt neconditionat si irevocabil deacord.
    Romania e o tara de cacat :))
    SI greva asta e o prosie 8-|
    O mare mare porcarie.
    Cine stie ce o sa se mai intample pana o sa dam noi teza

    poate ii lovesc pastia ceva si vor sa dam din nou capcaitate b-(
    Ce urat.

    By Alecs cu x :x

    RăspundețiȘtergere
  4. O sa fie super tare ... no sa'l mai aud p ala d fizika uitandu'se la fundul fetelor si punandu'le 10 p degeaba ... o sa pierd o ora d trigo .... si numai kiulesk la franceza deki -o absenta ... perfect day :X:X:X:X

    stiu k nare legatura q subiektu

    RăspundețiȘtergere
  5. pff..da si normal...si doare in cur..ei cred asa ca cu cateva ore inaintea tezelor....hai ma fraierilor veniti sa dati si voi teza...nu se poate:| dupa ce ne streseaza acum.. stau cu ochii benoclati la T.V ca nu se stie ce draq facem a 2a zi..:|

    RăspundețiȘtergere
  6. Toti se gansesc doar la ei copii nu mai conteaza,viitorul nu ii intereseaza conteaza doar prezentul.Sunt total impotriva mascaradei de maine ca altfel nu o pot denumii.Sunt in clasa a X-a dar pot spune ca sunt intr-o oarecare masura afectata.Maine suntem invitati sa ne ducem la liceu,deci o voi face,insa vom purta discutii cu profesorii pe diverse de teme.Nu se vor tine ore.Joi am teza la romana iar miercuri nu am ora singura mea salvare e ziua de maine...sper sa fie bine...!

    RăspundețiȘtergere
  7. Mda, ai partial dreptate.E chiar stresanta situatia in care ne aflam. Daca pentru noi e stresanta realizezi aia de la bac cum o sa fie daca decid dragii nostrii profesori sa il contramandeze? Totusi e viitorul copiilor in joc...
    Oricum, eu nu am mai vazut asa ceva in alta tara. Sunt chiar de cacat. Avem o tara superba, dar oamenii o strica.:)

    RăspundețiȘtergere
  8. eh, lasa ca le'a trecut si cu greva acuma.
    Macar ne'au lasat sa dam teza:))
    Poate nu'i apuca pe la admitere sa faca la fel.
    Bleah!

    RăspundețiȘtergere