duminică, 26 iulie 2009

Comeback in forta!


Stiu! Nu te-am anuntat cand am plecat si nici cand vin. Sunt o calatoare si prin vise si prin mare. Nu te-am sunat sa-ti spun ca vin. Nu te-am lasat sa-mi desfaci bagajul. Sunt doar amintirile mele de 3 saptamani. Nu te las sa mi le furi!
Asaaa .. acum ca am revenit de la mare si ca am calcat din nou pe pamant de Braila, vreau sa ma spovedesc daca o pot numi asa:
Prima saptamana a fost deplorabila. Draci, dadacit (in sensul ca trebuia sa fiu ca un titrez dupa var-mea care n-are nici macar 3 ani impliniti. Toata lumea spune ca-i dragalasa, dar daca stai mai mult de-o saptamana cu ea te apuca toti dracii din toata lumea si nu te mai lasa .. inca vreo 2 saptamani de-atunci incolo). N-o s-o mai fac in viata mea pe dadaca. Poa` sa fie cine-o fi. Nu-mi pasa. Am si eu viata. Am si eu dreptul la distractie si la soare daca am ajuns la mare. Si nu numai la mare.
A doua saptamana a fost ea cum a fost. A fost excelenta. Mi-am avut prietenii aproape; baietii 3 zile, fetele 11 zile :x. PAAAARTY! Soare, tatuaje, arsuri, mancare, bere, gheata, nori, ploi, muzica, rasarit, apus, topless, mesaje, mall, nisip, tenisi uzi, de toate.
A treia saptamana a fost bestiala. Baietii care inchiriau seslongurile, ski-jet-urile si plimbau turistii cu banana, mi-au cazut cu tronc. Cel putin unul dintre ei. Nu are rost sa dau detalii. Spun doar ca e asa de cute felul in care vorbea si felul in care mi-a zis pur si simplu: te las pe tine sa conduci ski-jet-u pana unde vezi cu ochii incat .. chiar nu mai e nevoie de niciun detaliu.
O sa mai am absente de-astea dar doar de week-end-uri:d. Pauzele lungi si dese, cheia marilor succese. Asta asa-i. Inteligent ala care a zis-o. Nu o sa mai scriu pe blog pana pe 10 august. Atunci o sa fie distractia distractie:x.
P.S.: Te poti supara pe mine, dar nu ma poti face sa dau inapoi sau sa imi iei bagajul si s-ami spui: Nu pleci nicaieri fara mine. (reply) Ba bine ca pot!
Las loc de interpretari. Comentati;)).

luni, 6 iulie 2009

A new beggining!

"Yeeeeeee!!!!!!"
Aceasta a fost ultima propozitie emisa de mine in ultimele 4 zile. Cauza? Simpla. Pe 2 iulie 2009 pe siteul Ministerului Educatiei Cercetarii si Inovarii (MECI) -click aici- a fost afisata lista cu cei repartizati in licee pe profile si specializari.
Vestea mi-a fost adusa de catre Dana (nii-chan! nu stiu ce m-as face fara tinee>:D<):
D: Ade, ce faci?
A: Bine .. sunt la manichiura.
D: Unde?
A: La manichiura.
D: Unde?
A: LA MANICHIURA!
D: Aaa .. Si cam cat mai intarzii?
A: N-am idee. Plec odata cu mama si mama mai are ceva treaba.
A: Why?
D: Pai .. s-au afisat listele cu repartitia pe edu.
A: Pe bunee :o:x?
D: Da. Grabeste-te sa ajungi acasa ca sa te uiti.
A: Nu poti sa-mi spui tu xD?
A: Te rooog :o3!
D: Pff .. Bine. Da` sa stii ca o sa ai de asteptat ca se incarca greu. Probabil multi sunt cei care au aflat si se uita.
A: Nu conteaza. Sunt dispusa sa astept oricat ca sa aflu pentru ca nu pot ajunge acasa in momentul acesta.

Dupa ce ca ardeam de draci la telefon cu Dana pentru ca pagina aia nenorocita se incarca ca un cur si ca eu nu mai aveam nervi sa mai astept pana sa-mi confirme Dana ceva ce presimteam, vestea mi-a fost adusa exact la tanc:
D: A ... Adelina ...
A: Asa .. continua:))!
D: Aaa .. scuze. Nu erai tu.
A: DANA MISCA-TE MAI REPDE CA NU MAI SUPORT TENSIUNEA.
D: Ok. Ok. Ma misc cat de repede pot. Nu sunt eu de vina. Pagina face figuri.
D: Pagina urmatoare, tata!
A: Inca astept .. :))
D: G ... Gata xD. Te-am gasit xD.
A: ZI MAI REPEDE!
D: Liceul Teoretic ..
A: Pot sa incep sa plang?
D: Nicolae Iorga Filologie Bilingv Engleza.
A: YEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Deja incepusem sa plang de fericire. Nu ma mai interesa ca ma auzise tot salonul + cei de la receptie. Important era ca ajunsesem unde visasem si unde stiam ca am cele mai mari sanse sa intru si unde stiam eu ca-mi va fi cel mai bine.
Aseara, eram in cautarea viitorilor mei colegi de clasa si din pua intamplare i-am si gasit. I-am notat si sper sa ne intelegem mai ales ca in clasa suntm 17 fete si 11 baieti;)). Cam dezechilibrata balanta acum, dar sa speram ca va fi fun asa cum imi place mie sa zic cand incerc ceva nou; mai ales ca 2 colege din generala deja sunt cu mien in clasa si una dintre ele va sta cu mien in banca (multumesc Sabina ca m-ai ales pentru a foua oara ca -virgula- colega de banca:*).
Dupa cum bine zice Dana intr-o postare de-a ei tot despre entuziasmul licean: "In concluzie, din 20 de copii 3 sunt la Iorga (felicitari!), unul la LPS, unul la Liceul Economic (bravos), unul la Cerna, 6 la Balcescu [:(] si 8 la Murgoci."
Succesuri, distractie cat cuprinde (baluri, plimbari, excursii cu profii, etc.) si spor cu acomodarea cu profii.